blimey85

Joined 6/27/2017
# Name
blimey85 said over 1 year ago:

I got this working fine except I don't get any logging for the actual app that's running. It tells the the app has booted and then nothing.

* Directory for apps: /Users/gary/.puma-dev
* Domains: dev
* DNS Server port: 9253
* HTTP Server port: inherited from launchd
* HTTPS Server port: inherited from launchd
! Puma dev listening on http and https

Without being able to see the logging output it's not usable for me, which sucks because this seems rather nice.

Edit: turnning on debug mode shows minimal logging. Still haven't found how to enable full development logging.

kobaltz PRO said over 1 year ago:

You should be able to tail the development logs. You should be able to go into your app directory and tail the logs

tail -f log/development.log

After you run the puma dev install, it should not stay in your terminal, it should redirect you back to the command prompt.

blimey85 said over 1 year ago:

Well I'll be damned. That makes perfect sense. The other log file shows the puma-dev specific stuff and the stuff I need is where you indicated. That's perfect. Thanks for the help! I'm learning a lot from your great videos.

blimey85 said over 1 year ago:

Well I'll be damned. That makes perfect sense. The other log file shows the puma-dev specific stuff and the stuff I need is where you indicated. That's perfect. Thanks for the help! I'm learning a lot from your great videos.

blimey85 said 8 months ago:

Second vote for the activity_notification. It looks very slick and something I'm gonna add in to my project soon.